Bøger / skønlitteratur / roman

Dødens galleri


Beskrivelse


En ung kvinde findes myrdet i sit hjem. Der er blod over det hele, og hendes hænder og fødder er skåret af. På hendes ryg er ridset et budskab. Det står hurtigt klart for efterforskerne, at de har med en seriemorder at gøre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2018

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 26. feb. 2018

En ung kvinde findes myrdet i sit hjem. Der er blod over det hele og hendes hænder og fødder mangler. De er skåret af. På hendes ryg har morderen ridset et budskab. Da efterforskningen af det brutale mord indledes står det hurtigt klart for efterforskerne at de har med en seriemorder at gøre. Til læsere af krimier.

Hunter og Garcia tvinges til at arbejde sammen, da de står med et brutalt mord. En kvinde er bestialsk myrdet, og de får hurtigt i efterforskningen mistanke om at det er en seriemorders værk. De konsulterer diverse politidatabaser uden held. Der er intet der kan lede dem på sporet af forbryderen. Så dukker det næste lig op. Og det er ikke det sidste. Morderen ser sine ofre som del af et større kunstværk og efterlader dem på bizar vis som en del af et dødens galleri. Der findes stadig flere lig. Vil det lykkes at stoppe denne psykopat, før endnu en uskyldig kvinde må lade livet?.

Denne 9. bog i serien om efterforskeren Robert Hunter er spændende, medrivende og der spares ikke på uhyggen. Carter holder læseren i et jerngreb, og man holder vejret indtil sidste side er vendt. Handlingen er godt opbygget, og man opbygger hurtigt teorier om hvem der står bag. Det er så godt som umuligt at gennemskue udfaldet, da der er et indbygget twist eller to i handlingen.

Minder om både Patricia Cornwells og Michaels Connellys krimier. Førstnævnte pga. detaljegraden i mordbeskrivelserne og sidstnævnte fordi de foregår i samme by, Los Angeles.