Bøger / skønlitteratur / roman

Dødens stemmer


Beskrivelse


Krimi. Lacey Flint bliver hyret til at lade sig indskrive som studerende ved Cambridge Universitet for at undersøge om der nogen, der står bag de mange selvmord blandt kvindelige studerende. Men bliver hun selv det næste offer?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. jan. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 20. jan. 2015

En lang række selvmord blandt kvindelige studerende på universitet i Cambridge vækker mistanke om, at der er nogen, der driver kvinderne til selvmord. Til læsere af engelske kriminalhistorier med uhygge og spænding og Boltons tidligere romaner.

S.J. Bolton introducerede den engelske kriminalbetjent Lacey Flint i Rødt lys stop. I forbindelse med at der er flere kvindelige studerende ved Cambridge universitet, der har begået selvmord på nogle meget bizarre og opsigtsvækkende måder, har politiet i London fået mistanke om, at der er nogen, der står bag og manipulerer kvinderne. Lacey Flint bliver hyret til at lade sig indskrive som studerende, for at undersøge, hvad der foregår. Hun finder ud af, at alle kvinderne har haft mareridt, og flere af dem mener, at de har været udsat for voldtægt, mens de sov. På universitetet er det kun psykiateren Evi Oliver, som er bekendt med Laceys sande identitet. Og snart begynder begge kvinder at have mareridt og have en fornemmelse af, at der er nogen, der holder øje med dem. Hvem tør Lacey Flint stole på?.

Meget velskrevet og spændende roman, som holder spændingen til sidste side, selv om prologen antyder, hvad der er ved at ske. Samtidig giver bogen en interessant beskrivelse af miljøet omkring universitet i Cambridge.

Bogen er en selvstændig fortsættelse af Rødt lys stopRødt lys stop, og den kan godt læses uden af have læst den første, selv om man kommer til at mangle lidt om Lacey Flints tidligere liv. I stil kan Bolton minde om Charlotte Link Bogen er en selvstændig fortsættelse af , og den kan godt læses uden af have læst den første, selv om man kommer til at mangle lidt om Lacey Flints tidligere liv. I stil kan Bolton minde om Charlotte Link .


litteratursiden.dk

d. 18. feb. 2015

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 18. feb. 2015

Cambridge Universitet danner rammen om S. J. Boltons nyeste krimi, der bugner af mystik, uhygge og hemmeligheder der lurer lige under overfladen. En uhyggeligt veldrejet pageturner. I den anden uafhæn...