Bøger / skønlitteratur / roman

Dødsdømt


Beskrivelse


Krimi. Jessica Lane ser en kvinde blive myrdet på landjorden, da hun, og en flok medpassagerer, flyver i luftballon. Morderen ser det, og skyder luftballonen ned. Lane er den eneste overlevende, og morderen vil nu gøre hende tavs for enhver pris.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juni 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 11. juni 2018

Uhyggelig og nervepirrende krimi om kvinden Jessica Lane, der ser et mord på landjorden, fra en luftballon. Morderen skyder luftballonen ned og Lane og hendes medpassagerer styrter ned. Lane er den eneste overlevende og nu jagtes hun af en brutal morder. For alle læsere af kriminalromaner.

Jessica Lanes søster, Isabel, er nonne og er iblandt de omkomne, da luftballonen styrter ned. Nu er Lane på flugt fra morderen, hvis ansigt hun genkender. Hun kender ham. Og han så, at hun tog et billede af ham med sin mobiltelefon fra luftballonen. Nu vil han slå hende ihjel for en enhver pris. Lane er politibetjent men undgår at kontakte politiet efter styrtet, selvom de søger efter hende. Spørgsmålet er, hvem hun kan stole på? Imens bearbejder hun tabet af sin søster, ved at tænke tilbage på sit, engang, så tætte forhold til søsteren. Lane har altid betvivlet Isabels grund til at blive nonne, at Isabel gemmer sig klosteret i frygt for noget eller nogen. Men hvad eller hvem?.

En moderne puslespilskrimi tilsat spænding og action. Et fremragende plot, med elementer af overraskelse til sidst. Underholdningen er i top i denne pageturner af en krimi.

Ønsker man at læse en anden krimi med et lignende emne, så kan Sov du lille af Cilla Börjlind anbefales.