Bøger / skønlitteratur / roman

Dødsmærket


Beskrivelse


Krimi. En kvinde bortføres og hendes kæreste bliver over telefonen vidne til det. Kriminalkommissær Roy Grace skal nu opklare hendes forsvinden og finde hende inden det er for sent, da en seriemorder er på spil.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 16. feb. 2017

Spændende og uhyggelig krimi fra den populære britiske forfatter. Krimien er 11. bind i serien om Kriminalkommissær Roy Grace. For alle krimilæsere og især for dem, som har læst de foregående bind i serien.

En ung kvinde forsvinder fra en parkeringskælder, men kort forinden når ringer hun til sin kæreste, Jamie. Jamie når at høre kæresten Logans skrig i telefonen, hvorefter alt bliver stille. Kriminalkommissær Logan får til opgave at opklare Logans forsvinden og da flere lig fra nylige og tidligere forsvundne unge kvinder dukker op i byen, går det op for kriminalkommissær Grace at tiden er knap. Der er en seriemorder på spil, men kan Grace og hans team nå at finde Logan inden det er for sent? Samtidig rumsterer fortiden i Graces privatliv, idet hans forsvundne kone muligvis er dukket op på et hospital i Tyskland.

En krimi som alle kendere af Roy Grace-serien vil elske og har man ikke tidligere stiftet bekendtskab med serien, kan man sagtens følge med alligevel. Spændingen og underholdningen er i højsædet.

Der udkommer mange krimier i disse år og den der umiddelbart ligner Peter James' krimier mest, vil jeg mene er Jussi Adler Olsens populære krimiserie om Afdeling Q. Kvinden i buret er første bind i denne serie.


litteratursiden.dk

d. 25. apr. 2017

af

af

Helle Post

d. 25. apr. 2017

Det regnfulde Brighton skæmmes af mord og kidnapning af unge, smukke kvinder i dette velskrevne, ellevte bind i serien om kriminalkommissær Roy Grace. Logan Somerville er ung, smuk og vellidt – og for...