Bøger / skønlitteratur / roman

Dømt ude


Beskrivelse


Allie vil bare have trøstesex efter et hårdt brud. Den notoriske scorekarl, ishockeyspilleren Dean, er altid frisk på et godt knald. Ingen af dem forventer, at kærligheden lurer lige om hjørnet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. aug. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 2. aug. 2016

Allie vil bare have trøstesex efter et hårdt brud. Den notoriske scorekarl, ishockeyspilleren Dean, er altid frisk på et godt knald. Ingen af dem forventer, at kærligheden lurer lige om hjørnet. For kvinder, der elsker god underholdning og erotisk litteratur.

Allie er netop kommet ud af et længerevarende forhold. Hun har brug for hjælp til at undgå ekskæresten og søger ly i venindens ishockeykærestes store hus. Dean, som også bor i huset, er både sindsygt lækker, vildt rig og vant til at få alt, hvad han peger på. Men Allie lader sig ikke charmere af Deans overfladiske charme. Efter en druktur ender de alligevel i seng sammen og Allie får svært ved at holde sig fra Dean. Og måske er han slet ikke så overfladisk, som hun tror? 3. selvstændige fortælling om de lækre ishockeyspillere i den sexede "Off-Campus"-serie.

Den usandsynlige kærlighedshistorie udvikler sig hurtigt til en dampende hed pageturner. Hovedpersonerne vinder ved nærmere bekendtskab og man kommer til at holde af både Dean og Allie, som skiftes til at fortælle historien.

Bogen er - ligesom de foregående bind i serien- underholdning af høj kvalitet og kan anbefales til fans af både fx Fifty shades. [Bind] 1 og Simona Ahrnstedt's ArvingenFifty shades. Bind 1 : FangetArvingenBogen er - ligesom de foregående bind i serien- underholdning af høj kvalitet og kan anbefales til fans af både fx Fifty shades. [Bind] 1 og Simona Ahrnstedt's .