Bøger / skønlitteratur / roman

Dominanten


Beskrivelse


Nathaniel ønsker sig en ny underkastet, og får en ansøgning fra den smukke Abigail. Forholdet udvikler sig til kærlighed, selvom hans tvivlsomme familiære baggrund gør det svært for ham at elske.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. dec. 2013

af

af

Camilla Sejerøe

d. 19. dec. 2013

Roman om erotisk underkastelse til læsere af Fifty shades og det, der ligner. Sort/hvid forside, der fint sælger bogens emne.

Serien The submissive var et fænomen på nettet, længe før den kom på tryk. Den er læst online 8 millioner gange, før den udkom som papirbog. Nogen hævder, at den er inspirationen til Fifty shades og dermed begyndelsen på hele bølgen af "BDSM"-romaner. Historien er enkel; dominerende mand finder underkastende kvinde, gør som han plejer, men forelsker sig i hende, hun underkaster sig, men det udvikler sig og de ender i et kompliceret brud. Til sidst bliver alt godt. Sproget er enkelt og krydret med sex, der er ret mild, emnet taget i betragtning.

Som nævnt er Dominanten en del af erotik-bølgen, der for alvor tog fart efter udgivelsen af Fifty shades.

For nogen vil det være en oplevelse af stifte bekendtskab med starten på det hele. Jeg synes ikke, den er noget særligt inden for genren, men der er sikkert lånere til mere af det samme.