Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Donald Trump


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2019

af

af

Stine Veisegaard

d. 11. feb. 2019

Donald Trump blev valgt som USAs̀ præsident i 2016. Her får du hans livshistorie fra barndom og frem til Det Hvide Hus. Fra 13 år.

Bogen gennemgår Donald Trumps liv fra han var helt ung, til han bliver præsident i USA. Bogen er inddelt i en række afsnit, der kommer omkring Donald Trumps liv som ung celebrity stjerne i både sladderbladene og på TV. Der gives et indblik i hans familiehistorie og senere ægteskaber. I 1999 begyndte Trump at undersøge mulighederne for en politisk karriere, og bogen gennemgår herefter hans vej frem i amerikansk politik. Ruslands-undersøgelsen og Trumps forhold til medierne kommer bogen også ind på. Bagerst stikord og henvisninger til øvrige bøger. Forfatteren har skrevet flere bøger om USA for børn og unge fx USA's valgsystemUSA's præsident og USA's præsidentBogen gennemgår Donald Trumps liv fra han var helt ung, til han bliver præsident i USA. Bogen er inddelt i en række afsnit, der kommer omkring Donald Trumps liv som ung celebrity stjerne i både sladderbladene og på TV. Der gives et indblik i hans familiehistorie og senere ægteskaber. I 1999 begyndte Trump at undersøge mulighederne for en politisk karriere, og bogen gennemgår herefter hans vej frem i amerikansk politik. Ruslands-undersøgelsen og Trumps forhold til medierne kommer bogen også ind på. Bagerst stikord og henvisninger til øvrige bøger. Forfatteren har skrevet flere bøger om USA for børn og unge fx USA's valgsystem og .

Bogen er en god introduktion til Donald Trump, hans mærkesager samt de seneste års politiske sager omkring hans embede. De mange billeder og fotos understøtter fint bogen. Enkelt og overskueligt, men bogen kommer alligevel i dybden omkring de væsentlige temaer.

Til børn fra 9 år findes også bogen Donald TrumpUSA's præsident, som er en kort og let faktabog. Bogen USA's præsident, også af Anne Mørk, giver en generel introduktion til præsidentembedetTil børn fra 9 år findes også bogen Donald Trump, som er en kort og let faktabog. Bogen , også af Anne Mørk, giver en generel introduktion til præsidentembedet.