Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Donald Trump


Beskrivelse


Om USA's 45. præsident, Donald Trump (f. 1946).

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2017

af

af

Stine Bille

d. 29. maj 2017

Den 20. januar 2017 aflagde Donald Trump ed på, at han nu blev USA's 45. præsident. Donald Trump er meget rig, og den hidtil ældste amerikanske præsident. For de 9-11 årige.

Bogen "Donald Trump" er del af serierne "Digilæs. FaktaLet" og "Kendte personer". Med let tekst, farvefotos og QR-koder til at støtte oplæsningen, fortælles om USA's nye præsident. Donald Trump er født i 1946, og som ung læste han økonomi. Hans far var en rig forretningsmand, som havde tjent penge på at købe og udleje ejendomme i New York. Efter sin uddannelse blev Donald Trump ansat i sin fars firma. Trump har også haft sit eget tv-show, og været med i filmen "Alene hjemme 2". Bagerst i bogen findes "Vil du vide mere?" med en længere tekst om USA's præsident.

En kort og let fagbog om Donald Trump. De mange flotte farvefotos i bogen er med til at understøtte teksten. Muligheden for oplæsning er et plus for bogen.

Der findes ikke andre lette fagbøger om Donald Trump. Fra samme serie findes fx Vores kongehusDansk Vestindien eller Dansk VestindienDer findes ikke andre lette fagbøger om Donald Trump. Fra samme serie findes fx Vores kongehus eller .