Bøger / faglitteratur / kogebøger

Downtime : deliciousness derhjemme


Beskrivelse


Kogebog med opskrifter på finere mad, der kan tilberedes hjemme.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2017

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 1. dec. 2017

Kogebog for dem der gerne vil lave restaurationsmad derhjemme.

Bogen er skrevet af den kendte NOMA-kok René Redzepis kone, Nadine Levy Redzepi. Den består af en introduktion, indholdet i køkkenskabet, redskaber og udstyr. Herefter selve opskrifterne med forretter, hovedretter og desserter. Bagest er der lidt om forfatterens køkken-liv samt et grundigt, alfabetisk indeks. Hver opskrift fylder typisk et par sider, med foto af resultatet, indledning til retten, ingredienser og vejledning. Der er angivet personantal ved hver opskrift. De fleste ingredienser er velkendte; der er dog også en del specielle imellem. Der er både nye og velkendte retter med et tvist.

Undertitlen: "Deliciousness derhjemme" siger at det er en hjemmekogebog, men bogen afspejler klart at forfatteren har sin gang i restaurationsbranchen. Det er ikke en hverdagskogebog, men mere ovre i den lidt finere madlavning for de mere øvede og amatørkokke. Bogen er i en lækker kvalitet og er flot illustreret.

Af nyere restaurant-kogebøger findes fx GastroméNoma og Noma. "Downtime" giver udtryk for, at den er til hjemmebrug, hvor de andre viser de retter, der laves på deres restauranterAf nyere restaurant-kogebøger findes fx Gastromé og . "Downtime" giver udtryk for, at den er til hjemmebrug, hvor de andre viser de retter, der laves på deres restauranter.