Bøger / skønlitteratur til børn

Dragons - sådan træner du din drage


Beskrivelse


Billedbog. Hikke er vikingehøvdingens søn. Han er lidt af en splejs, men da landsbyen er truet, træder han i karakter. Han tæmmer en drage, og hjælper med at bekæmpe de onde drager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2015

af

af

Henriette Olesen

d. 1. sep. 2015

Historien om Hikke, Tandløs og alle de andre drager fra tegnefilmen Sådan træner du din drage er her udkommet i billedbogsudgave til børn fra 3 år og op efter.

Hikke er vikingehøvdingens søn, desværre er han hverken stærk eller modig. En dag beslutter han sig for at tage på dragejagt alene, mest for at bevise, at han kan. Han opdager, at drager ikke nødvendigvis er onde, og at de gerne vil samarbejde. Nu gælder det om at overbevise alle de andre vikinger om det samme, så de sammen kan bekæmpe de onde drager. Bogen er lavet over tegnefilmen Sådan træner du din drageSådan træner du din drage, men historien er lavet over romanen skrevet af Cressida Cowell. Den er i et kvadratisk format på 15x15 cmHikke er vikingehøvdingens søn, desværre er han hverken stærk eller modig. En dag beslutter han sig for at tage på dragejagt alene, mest for at bevise, at han kan. Han opdager, at drager ikke nødvendigvis er onde, og at de gerne vil samarbejde. Nu gælder det om at overbevise alle de andre vikinger om det samme, så de sammen kan bekæmpe de onde drager. Bogen er lavet over tegnefilmen , men historien er lavet over romanen skrevet af Cressida Cowell. Den er i et kvadratisk format på 15x15 cm.

Denne billedbogsudgave vil glæde små fans af filmen. Historien hænger ikke så godt sammen, men det opvejes af tegningerne fra tegnefilmen. Bogen fungerer fint som supplement til filmen, her er mulighed for en fin lille godnathistorie. Der er desuden indbygget et findeelement, hvor man skal finde et lille får på hver side.

Bogen kan sammenlignes med andre billedbøger lavet over tegnefilm blandt andet Biler ; Junglebogen ; 101 dalmatinereBilerJunglebogen101 dalmatinere.