Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Drenge, suk & spanske gloser


Beskrivelse


Emma kan ikke vente på at den lækre udvekslingsstudent Rodrigo fra Argentina flytter ind hos hende, for måske er der mulighed for at gøre hendes uromantiske kæreste jaloux. Men ikke alt går, som hun forventer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2014

af

af

Stine Veisegaard

d. 21. okt. 2014

Emma går i 8. klasse. Hun er temmelig træt af, at hendes kæreste er kedelig, når nu veninderne har de perfekte kærester. Men måske det ændrer sig, når den lækre udvekslingsstudent fra Argentina flytter ind hos hende? En humoristisk bog om forviklinger og kæresteproblemer. Fra 13 år.

14-årige Emma synes ikke rigtigt, det kører for hende. Moren dater skoleinspektøren, og faren venter barn med sin nye kone. Hendes egen kæreste er uromantisk, mens hendes veninder har de perfekte kærester. Heldigvis ser alt ud til at forandre sig, da hun får moren overtalt til, at en udvekslingsstudent kan flytte ind hos dem. Emma tjekker ham på nettet, og glæder sig til at møde den lækre Rodrigo Diaz fra Argentina. Her er måske muligheden for at gøre hendes egen kæreste jaloux? Men desværre er det den forkerte, Emma har tjekket på nettet, og nu hænger Emma på ham.

Bogen er sjette del i serien om Emma. Men den kan sagtens læses selvstændigt. Det er en sjov, men også alvorlig historie. Underholdende skrevet og i et humoristisk sprog, og derfor hurtigt læst. En rigtig pigebog.

Forside, sprog og stil er som de forrige bind i serien. Men Emma er i dette bind blevet ældre. Kan sammenlignes med Emmy - ingen vej tilbageFyre & flammer og oppustelige bh'er og Fyre & flammer og oppustelige bh'erForside, sprog og stil er som de forrige bind i serien. Men Emma er i dette bind blevet ældre. Kan sammenlignes med Emmy - ingen vej tilbage og .


Weekendavisen

d. 2. jan. 2015

af

af

Stine Reinholdt Hansen

d. 2. jan. 2015