Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Drengen der fik ting i hovedet - "de mystiske øjne"


Beskrivelse


Karl har af en eller anden grund altid fået ting i hovedet, men en dag får han nok af at gå med sin ishockeyhjelm, for han kan ikke spise is med den på. Så han tager den af, og så går det hele galt.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. nov. 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 13. nov. 2017

Sjov historie om Karl der hele tiden får ting i hovedet, og som opdager at han er hovedpersonen i en bog. For de 8-11-årige der kan lide sjove historier.

Karl er en meget uheldig dreng, som er nødt til at gå med ishockeyhjelm hele tiden, for når han tager den af, får han noget i hovedet. En dag bliver det ham dog for meget, da han ikke kan spise is med hjelm på. Så han tager den af og bliver ramt at et stykke ægte Tungonit. Det giver ham den største bule i verdenshistorien og et par dage i sengen, men efterfølgende opdager Karl et par sære flyvende øjne som forfølger ham lige meget hvorhen han går. Bogen er illustreret af Jan Solheim der også illustrerede til forfatterens serier om "Doktor Z" og "Gamerz".

Det er en ret skæg bog med masser af tossede indfald. Kombineret med Jan Solheims fantastiske illustrationer, giver det en sjov og anbefalelsesværdig bog.

Serien om "Drengen der fik ting i hovedet" vil begejstre de der syntes at Timmy Taber - ingen er fejlfriKaptajn Underhylers eventyr og Kaptajn Underhylers eventyr er sjoveSerien om "Drengen der fik ting i hovedet" vil begejstre de der syntes at Timmy Taber - ingen er fejlfri og er sjove.


Børn & bøger

Årg. 71, nr. 2 (2018)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 71, nr. 2 (2018)