Bøger / faglitteratur / erindringer

Drengen der gav den blinde sine øjne : en livsrejse gennem et halvt århundrede


Beskrivelse


Multikunstneren Lars Muhl (f. 1950) fortæller om sit liv, sine spirituelle oplevelser og sin karriere samt om de mennesker, der har inspireret ham. Med sangtekster og digte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2017

af

af

Merete Trap

d. 12. okt. 2017

"Tid har ikke nødvendigvis nogen udstrækning. Den er ikke nødvendigvis horisontal". Dette skriver Lars Muhl i indledningen til denne anderledes biografi, som er nedslag i forfatterens liv. For LMs fans, men lige så meget for de læsere, der gerne vil have indblik i et specielt liv.

Bogen er opdelt i korte nedslag, med titler som fx "Mine litterære forbilleder", "Seeren" og "Åbent brev til folkekirken". Nedslagene beskriver mennesker og begivenheder med betydning for forfatterens liv. Der berettes bl.a. om søsterens død, om den danske musikscene, og om spirituelle møder. Rummer også sangtekster og digte. Bogen er tilsat billeder fra forfatterens liv. Lars Muhl er kendt som dansk musiker, multikunstner og spirituel forfatter. Han har et stort antal udgivelser bag sig, men har nok markeret sig mest med biografierne i "Gralstrilogien". Bogen har coffee table format.

Dette er en fascinerende og anderledes biografi om et meget specielt menneske. Det er dybt interessant at høre om LMs livsrejse, om hans tanker og refleksioner, og bogen giver læseren stof til eftertanke. Opbygningen lægger op til bladrelæsning og nedslag, hvilket fungerer rigtig godt. Bogen er indbydende, og vil tiltrække læsere med et åbent sind.

Dette er en ret unik udgivelse, som nok bedst kan sammenlignes med Paulo Coelhos biografi Pilgrimsrejsen. Herværende udgivelse skiller sig dog ud, både i skrivestil og format.