Bøger / skønlitteratur / roman

Drengen der løb med Gud


Beskrivelse


Den 16-årige Viktor Hugo løber fra noget, på trods af lægernes advarsler. Hvis bare, han kunne huske, hvad det var? Det eneste han ved, er, at det har forbindelse til den dag, han døde.

Anmeldelser (10)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2015

af

af

Michael Olsen

d. 27. apr. 2015

Den 16-årige Viktor Hugo løber fra noget på trods af lægernes advarsler. Hvis bare han kunne huske hvad det var? Det eneste han ved, er at det har forbindelse til den dag han døde. For voksne læsere af krimier og Sabroes andre romaner.

Den 16-årige Viktor Hugo (opkaldt efter forfatteren) døde på mystisk vis, men blev bragt tilbage til livet. Nu bliver han plaget af mærkelige syner og folk, der spørger ind til, hvad der skete da han døde. Han bærer på en hemmelighed, men han kan intet huske fra tiden før han blev genoplivet. Så i stedet løber han, selv om han er blevet advaret imod at gøre netop det, af de læger, der tilså ham på hospitalet. Omkring ham optræder sære personligheder som politimanden Lorentzen, den unge mørke kvinde Nicky, den stærke William og gangsteren Kenny.

Morten Sabroe skriver som altid forrygende, og "Drengen der løb med Gud" er en spændende thriller, hvor man ikke rigtig ved, hvad der er op og ned i historien før til sidst, men alligevel ikke kan lade være med at sidde og gætte med.

Jeg synes at stemningen i bogen til tider minder om en sammmenblanding af stemningerne i David Lynchs film som eksempelvis Blue velvetKafka på stranden og Haruki Murakamis bøger såsom Kafka på strandenJeg synes at stemningen i bogen til tider minder om en sammmenblanding af stemningerne i David Lynchs film som eksempelvis Blue velvet og Haruki Murakamis bøger såsom .


litteratursiden.dk

d. 22. maj 2015

af

af

Lida Wengel

d. 22. maj 2015

Men størst af alt er kærligheden . Viktor Hugo Andersen døde som ganske ung og blev banket til live af en handlekraftig ældre kvinde. Han har glemt det meste af, hvad der skete, før han døde. Men at...


litteratursiden.dk

d. 14. maj 2015

af

af

Stina Holdt

d. 14. maj 2015

Drengen der løb med gud er næsten udenfor genre, det er en surrealistisk thriller, et eventyr, en udviklingsroman og sikkert meget andet. Den er velskrevet, fanger fra første færd, men stiller store k...


Berlingske tidende

d. 16. maj 2015

af

af

Søren Kassebeer

d. 16. maj 2015


Politiken

d. 12. maj 2015

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 12. maj 2015


Jyllands-posten

d. 12. maj 2015

af

af

Niels Lillelund

d. 12. maj 2015


Weekendavisen

d. 13. maj 2015

af

af

Linea Maja Ernst

d. 13. maj 2015


Kristeligt dagblad

d. 13. juni 2015

af

af

Liselotte Wiemer

d. 13. juni 2015