Bøger / faglitteratur til børn

Drengenes guide til puberteten


Beskrivelse


Lettilgængelig brugsbog til teenagedrenge og tweens om at komme i puberteten, om venner, kærester, følelser, kroppens udvikling og meget mere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. aug. 2017

af

af

Christine Christensen

d. 18. aug. 2017

Lettilgængelig brugsbog til teenagedrenge og tweens om at komme i puberteten, om venner, kærester, følelser, kroppens udvikling og meget mere. Fra ca. 9 år.

"Drengenes guide til puberteten" behandler alle de emner, der fylder i puberteten og som det kan være svært at tale med andre om. Bogen tager udgangspunkt i kroppens udvikling fra dreng til teenager efterfulgt af afsnit med emner som: følelser, humørsvingninger, lidt om sex og gode råd til sunde kostvaner, motion og hygiejne. Der er også et par sider om pigers udvikling. Bagerst er der afsnit med ordforklaringer, en liste over gode hjemmesider og et stikordsregister.

Enkel bog om alle de følelser og spørgsmål, som drenge tumler med, inden de kommer i puberteten. Det er et kort overblik over alle de forandringer, der sker med ens krop og humør, fortalt i en positiv, direkte tone. Nogle ord er dog lidt svære og nogle løsninger måske lidt lette, men alt i alt en brugbar bog for de yngste tweens.

Der er udgivet en del bøger om teenagedrenges kropslige og følelsesmæssige udvikling og kaos, men de fleste som fx Kun for drengeHåndbog for teenagedrengeSker det virkelig for alle?Hår - her, der og alle vegne og Håndbog for teenagedrenge er for større børn. Denne minder mest om Sker det virkelig for alle? eller Hår - her, der og alle vegneDer er udgivet en del bøger om teenagedrenges kropslige og følelsesmæssige udvikling og kaos, men de fleste som fx Kun for drenge og er for større børn. Denne minder mest om Sker det virkelig for alle? eller Hår - her, der og alle vegneDer er udgivet en del bøger om teenagedrenges kropslige og følelsesmæssige udvikling og kaos, men de fleste som fx Kun for drenge og Håndbog for teenagedrenge er for større børn. Denne minder mest om eller Hår - her, der og alle vegneDer er udgivet en del bøger om teenagedrenges kropslige og følelsesmæssige udvikling og kaos, men de fleste som fx Kun for drenge og Håndbog for teenagedrenge er for større børn. Denne minder mest om Sker det virkelig for alle? eller .