Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Drengestrik : strikkeopskrifter til drengetøj 0-8 år


Beskrivelse


Opskrifter på klassisk drengetøj. F.eks. knickers, huer, trøjer og sokker for drenge i alderen 0-8 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. okt. 2014

af

af

Rikke Bruun

d. 9. okt. 2014

Til de mange strikkeglade, der savner inspiration til at strikke til drenge mellem 0 og 8 år, er her en række opskrifter på både tøj og tilbehør.

Forfatteren har her samlet en række strikkeopskrifter, som hun har fundet inspiration til i sin bedstemors skuffe, og hun har gjort de klassiske opskrifter mere moderne. Her er opskrifter til hele garderoben med fx trøjer, benklæder, huer og strømper foruden et barnevognstæppe. Nogle af opskrifterne er naturligt aldersmæssigt begrænset såsom blebukser og babysokker, men ellers er de enkelte opskrifter lavet fra fx 3 mdr. til 6-8 år. Som nybegynder er her mange opskrifter at give sig i kast med, og bogen har foruden tips til nybegyndere en raglanskole bagerst i bogen. Desuden er der spredt rundt i bogen tips og gode råd om strik og børnetøj. Forfatteren er norsk journalist og har bl.a. en børnetøjsblog.

En lækker bog med mange flotte fotos af de enkelte strikkeopskrifter, som har et snert af 70'er look specielt i farvevalget, hvor den sennpesgule er gennemgående.

De fleste strikkebøger med opskrifter til børn har en overvægt af designs til piger, men man kan i Annette Danielsens I min mosters hus - er der strik til både lopper og lusStrik til Albert og Alberte 2-10 år og Lene Randorffs Strik til Albert og Alberte 2-10 år finde opskrifter på drengetøjDe fleste strikkebøger med opskrifter til børn har en overvægt af designs til piger, men man kan i Annette Danielsens I min mosters hus - er der strik til både lopper og lus og Lene Randorffs finde opskrifter på drengetøj.