Bøger / skønlitteratur / roman

Drevet til mord


Beskrivelse


Evie banker en dag på hos fotografen Mark, som forelsker sig i hende, og snart får de datteren Cleo. Men Marks første kone døde på mystisk vis i kælderen i huset, og Evie begynder pludselig at komme ud for alvorlige uheld i hjemmet.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 17. dec. 2018

Neglebidende og spændende psykologisk krimi. Fotografen Mark forelsker sig i den mystiske kvinde Evie og hun flytter ind hos ham. Men Marks første kone døde i husets kælder og da Evie føder sin og Marks datter, Lulu, begynder Evie at komme galt af sted i huset. For læsere af psykologiske krimier.

Første bind i en trilogi. Overbetjent Stephanie King bliver sendt ud til Mark Norths hus for at opklare forbrydelsen bag to blodige menneskekroppe i Mark og Evies soveværelse. King har været der før, da Marks første kone blev fundet død i kælderen, ved trappen. Vi følger begivenhederne som leder op til det makabre fund i soveværelset. Marks søster Cleo er overbevist om, at der er noget galt med den gådefulde Evie, som har mange alvorlige uheld, hver gang Mark forlader hjemmet. En veninde til Cleo begynder at tro, at Mark er voldelig, men Cleo lader sig ikke overbevise. Der er noget helt galt i den lille familie.

Et nervepirrende og uhyggeligt plot, som holder læseren fængslet fra første til sidste side. En rigtig god psykologisk krimi, som er særdeles underholdende og meget medrivende.

Andre bøger i samme genre kunne være Kvinden i togetKvinden der forsvandt af Paula Hawkins og Kvinden der forsvandt af Gillian FlynnAndre bøger i samme genre kunne være Kvinden i toget af Paula Hawkins og af Gillian Flynn.


litteratursiden.dk

d. 21. jan. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 21. jan. 2019

Der er noget dystert og mørkt over denne spændende og nervepirrende start på en ny trilogi af Rachel Abbott. Evie og Mark bor i et stort og flot hus sammen med deres lille datter Lulu. Huset har Mark ...