Bøger / skønlitteratur / noveller

Drifter : 13 mørke erotiske noveller


Beskrivelse


13 uhyggelige noveller. Novellernes fællestræk er den mørke erotik, som kombinerer de to elementer gys og lyst.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2014

af

af

Merete Trap

d. 28. apr. 2014

Ny uhyggelig antologi indeholdende 13 erotiske noveller. Novellerne er alle indenfor genren mørk erotik, som kombinerer gys og erotik. Målgruppen er primært voksne læsere, der nyder et godt gys og er åbne overfor det erotiske element.

I denne spændende og overraskende novellesamling, rummende 13 noveller af forskellige forfattere, bliver gys kombineret med lyst. Vi møder fx den unge Annabel, som tager med rigmandssønnen Henri til fest, hvor hun møder en højst besynderlig værtinde, vi møder Josefine der går hjem fra en fest, og ender i en ellehøj, og vi møder manden der bliver opsøgt af en mystisk søn, der kræver hævn for fortidens synder. Bogen rummer levende døde, voldtægt, besættelse mm. Bogen starter med de mest realistiske noveller og de mere fantasifulde kommer til sidst. Dette er en velskrevet, interessant novellesamling, som fortjener at blive læst af andre end de faste horror-læsere. På trods af de to hovedelementer erotik og gys, er der intet usmageligt over novellerne. En interessant og velskrevet introduktion til en en relativt smal genre.

Mørk erotik eller "dark erotica", er en smal genre i Danmark, og jeg har ikke kunnet finde anden litteratur på dansk at sammenligne med. Bogens layout og stemning minder om Se hvad jeg siger, hør hvad jeg gør 2013, som er en samling af 12 velskrevne horror-noveller.

En spændende og velskrevet antologi indenfor genren mørk erotik. En novellesamling der fortjener at blive læst af andre end de faste horror-læsere.


Himmelskibet

Nr. 41 (2014)

af

af

Thomas Winther

Nr. 41 (2014)