Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Drømmekæresten


Beskrivelse


Runa og Mahdi er hemmelige kærester. De har aftalt at mødes på skolebiblioteket, men Mahdi kommer ikke og Runa bliver bekymret. Skal de så heller ikke i biffen som aftalt? Hvad hvis han slet ikke kan lide hende mere?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juli 2016

af

af

Julie Arndrup

d. 15. juli 2016

4. bind i serien "Et strejf af magi" handler om Runa og Mehdi. De er hemmelige kærester, og har aftalt at mødes på skolebiblioteket. Men Mehdi kommer ikke og Runa bliver bekymret. Hvad hvis han slet ikke kan lide hende mere? For 9-11-årige, der kan lide bøger om veninder og hverdagsliv.

Runa er vild med Mehdi. De har aftalt at mødes på skolebiblioteket, men han kommer ikke og spiller i stedet fodbold med de andre drenge. Runa bliver forvirret. Bliver det så til noget med fødselsdagen og bio-turen og de andre ting, de havde aftalt? Runas veninder prøver at hjælpe. Bogen er illustreret i sort/hvid af Lars Horneman. Bagerst er der en beskrivelse af syv almindelige drømme og hvad de kan betyde.

En super fin bog til de piger, der lige er blevet gode til at læse selv og som elsker historier om veninder og hverdagen. Den er nummer fire i serien, men alle titlerne kan sagtens læses uafhængigt af hinanden. Der er både humor og tårer, spænding og lidt overtro, når veninderne tyder drømme. Herlig bog med fine illustrationer.

Der findes mange serier om veninder. Denne minder i stil og sværhedsgrad om fx Camilla Wandahls DrengekaosHer kommer Lola! eller serien om Lola, fx Her kommer Lola!Der findes mange serier om veninder. Denne minder i stil og sværhedsgrad om fx Camilla Wandahls Drengekaos eller serien om Lola, fx .