Bøger / faglitteratur / billedværker

Drømmerejser : 69 steder du skal se


Beskrivelse


Fotografisk billedværk. 69 destinationer, der er et besøg værd, beliggenhed rundt omkring i verden: Nordamerika, Sydamerika, Europa, Afrika og Mellemøsten, Asien og Oceanien.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2019

af

af

Lars Ovesen

d. 27. mar. 2019

Det er svært ikke at drømme når man sidder med "Drømmerejser" i hånden. 69 fortryllende steder bliver beskrevet i ord og billeder. For dem der gerne drømmer sig væk, eller for dig der søger inspiration til dit næste rejsemål.

Bogen er geografisk inddelt i 6 hovedområder; Nordamerika, Sydamerika, Europa, Afrika og Mellemøsten, Asien og Oceanien. Under de enkelte områder findes der beskrivelser af seværdigheder der, ifølge bogens forfatter, bør opleves. Læs eksempelvis om Grand Canyon, Taj Mahal, Ayers Rock eller Bajkalsøen i Rusland. De enkelte lokationer har en kortere beskrivelse, et foto samt en "faktaboks" der fortæller om det perfekte tidspunkt for besøget.

Med sådan en bog mellem hænderne er det svært ikke at drømme sig væk til eksotiske og specielle rejsemål. De forholdsvis korte beskrivelser fungerer udmærket og man får som læser god basisinformation om lokationen. "Faktaboksen" er også medvirkende til at skabe overblik, så du som læser kender det perfekte tidspunkt for besøget.

I forhold til tidligere udgaver er denne skrumpet, både i antallet af lokationer (tidligere 75, nu 69) med også i fysisk størrelse. For yderligere lignende litteratur se fx Ultimative rejsemålSteder du skal se før de forsvinder eller Steder du skal se før de forsvinderI forhold til tidligere udgaver er denne skrumpet, både i antallet af lokationer (tidligere 75, nu 69) med også i fysisk størrelse. For yderligere lignende litteratur se fx Ultimative rejsemål eller .


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 20. sep. 2016

Niagra falls, bounty-strande eller isgrotter. Valget er svært og der er mange fortryllende destinationer at vælge imellem. Læs og nyd de smukke fotos af 75 destinationer, der bestemt er et besøg værd. For dig, der vil drømme dig væk hjemme i sofaen.

"Drømmerejser - 75 steder du skal se" tager læseren med på en tur verden rundt. Bogen er opdelt efter destinationernes beliggenhed rundt omkring i verden, startende med: Nordamerika, Sydamerika, Europa, Afrika og mellemøsten, asien og slutteligt Oceanien. Ved hver destination skrives der kort om det perfekte tidspunkt for besøget, om selve destinationen samt en smule historiske og geografiske data. Den er i hardback "coffe-table" format med billeder.

Billedmaterialet er noget man som læser straks bider mærke i. Bogen er spækket med de mest spektakulære og smukke fotos af de enkelte destinationer. Info-boksen med data om det perfekte besøg er meget brugervenlig, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at ramme det perfekte tidspunkt, hvad end det er i januar eller klokken 12 middag i september.

For yderligere inspiration til det næste rejsemål se: Uforglemmelige steder at se før du dør.