Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Dronning Margrethe


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juli 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 16. juli 2019

Letlæst fagbog om vores allesammens dronning Margrethe den 2. Bogen kan læses af børn mellem 7 og 10 år af nysgerrighed eller i forbindelse med faglige læsekurser eller emneopgaver i skolen.

Bogen er en del af serien "Jeg læser" og bringer sin læser tættere på den danske dronning samt hendes liv og pligter. Derudover fortæller den også om problematikken med at piger, før dronning Margrethe, ikke kunne blive regenter, så tronfølgeloven skulle ændres, for at hun kunne arve tronen. Teksten er sat med store typer i korte afsnit suppleret med diverse fotos og faktabokse. Til bogen kan der hentes elevopgaver til brug ved faglige læsekurser i grundskolen.

Det er en både interessant og lærerig bog med mange væsentlige facts.

Der har gennem mange år været meget lidt letlæst litteratur om kongehuset og vores dronning. Men der er inden for de seneste år kommet en del. Vil man læse mere, kan man vælge titlen KongehusetFire dronningerDronning Margrethe, som er en del af samme serie som denne bog, eller bøger som Fire dronninger og Dronning MargretheDer har gennem mange år været meget lidt letlæst litteratur om kongehuset og vores dronning. Men der er inden for de seneste år kommet en del. Vil man læse mere, kan man vælge titlen Kongehuset, som er en del af samme serie som denne bog, eller bøger som og Dronning MargretheDer har gennem mange år været meget lidt letlæst litteratur om kongehuset og vores dronning. Men der er inden for de seneste år kommet en del. Vil man læse mere, kan man vælge titlen Kongehuset, som er en del af samme serie som denne bog, eller bøger som Fire dronninger og .