Bøger / faglitteratur / opskrifter

Dronningeføde : næring uden skam


Beskrivelse


Guide til at tage hånd om sig selv, hvis maden fylder for negativt i ens liv. Om hvordan man gør op med skammen, arbejder med sine skyggesider, og lærer at at blive ven med sin krop.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2018

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 15. jan. 2018

Har du et kompliceret forhold til mad? Psykolog og skyggevejleder Mette Holm (MH) fortæller sin egen historie om mad og følelser, og lærer dig at blive ven med din krop, bl.a. ved at arbejde med skyggesider. Med enkle opskrifter på fristende retter.

Selvhjælpsbog med øvelser og opskrifter, og en introduktion til skyggearbejde. Med citater fra kvinder der bakser med mad og kropskærlighed. MH deler sine personlige erfaringer og metoder der virker for hende, fx kun at spise når man virkelig nyder det, og mærke sin mæthedsfølelse. Sidst i bogen 13 opskrifter på forretter, hovedretter og desserter med navne som "Syndefulde snacks" og "Cremet uanstændighed". MH driver online-magasinet Mettes Univers, og har bl.a. udgivet Boost din selvkærlighed.

Et let og kærligt spark til at tage hånd om sig selv, hvis maden fylder for negativt i ens liv. MH skriver personligt i et snakkende sprog, og giver en god introduktion til skyggearbejde. Hun lægger vægt på, at opskrifterne skal understrege, at ingen mad er farligt, og det er et forfriskende pust at se de "syndefulde" opskrifter i en bog der handler om at slutte fred med sin krop.

Mit hemmelige forhold til madMadmentorSpis efter din kvindetypeSkyggeeffektenDet du siger er du selv, Madmentor og Spis efter din kvindetype er også arbejdsbøger om mad og følelser - de to sidste med opskrifter. For mere grundig læsning om skyggearbejde anbefales Skyggeeffekten og forfatterens egen Det du siger er du selvMit hemmelige forhold til mad, og Spis efter din kvindetype er også arbejdsbøger om mad og følelser - de to sidste med opskrifter. For mere grundig læsning om skyggearbejde anbefales Skyggeeffekten og forfatterens egen Det du siger er du selvMit hemmelige forhold til mad, Madmentor og er også arbejdsbøger om mad og følelser - de to sidste med opskrifter. For mere grundig læsning om skyggearbejde anbefales Skyggeeffekten og forfatterens egen Det du siger er du selvMit hemmelige forhold til mad, Madmentor og Spis efter din kvindetype er også arbejdsbøger om mad og følelser - de to sidste med opskrifter. For mere grundig læsning om skyggearbejde anbefales og forfatterens egen Det du siger er du selvMit hemmelige forhold til mad, Madmentor og Spis efter din kvindetype er også arbejdsbøger om mad og følelser - de to sidste med opskrifter. For mere grundig læsning om skyggearbejde anbefales Skyggeeffekten og forfatterens egen .