Bøger / skønlitteratur / roman

Dronningespil


Beskrivelse


Den blinde vampyrkonge Wrath elsker sin mage, Beth, over alt på jorden, og han vil gøre hvad som helst for hende. Han vil bare ikke være med til, at de skal have et barn sammen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. dec. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 18. dec. 2018

Vamyrkongen Wrath vil ikke risikere sin mages liv for at få et barn og slet ikke nu, hvor aristokratiet arbejder på at afsætte ham som konge. Bind 18 og 19 i serien om "The Black Dagger Brotherhood" for voksne fans af dark fantasy genren.

Wrath elsker sin mage, Beth, over alt på jorden og han vil gøre hvad som helst for hende. Han vil bare ikke være med til, at de skal have et barn for han tør ikke risikere at miste Beth under fødslen, som det sker for mange kvindelige vampyrer. Wrath ønsker heller ikke for en eventuel kommende søn, at han skal blive tvunget til at indgå i den farlige og krævende arvefølge som kongeslægten kræver det. Dette skaber en dyb splid mellem det elskende par "Dronningespil", som er 18. bind i serien. I det 19. bind "Kongekabale" må den blinde konge, Wrath, indse, at han kun kan bevare tronen hvis han opløser sin forening med Beth. Men hvordan skal han kunne vælge mellem at skuffe sine trofaste støtter og sin elskede Beth? Wrath må gøre sine prioriteringer helt klare inden han tager kampen op mod de svigefulde aristokrater.

Disse bind er som de foregående i serien, der starter med Vampyrkongen, fyldt med action, rænkespil og vild sex. Her er underholdning hele vejen igennem, men man bør læse serien fra starten for at kunne følge med i de mange personer og handlingsspor.

For fans af Sookie Stackhouse og Charlaine Harris' serie, der starter med Død indtil solnedgang.