Bøger / faglitteratur

Du bliver en skøn mor : håndbogen til kommende og nye mødre - fra fødsel til barsel


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. okt. 2008

af

af

Katja Larsen

d. 31. okt. 2008

En håndbog til kommende mødre - der er dog også informationer til kommende fædre.

Pia Hern er jordemoder, psykoterapeut og coach. Helen Lyng Hansen er sundhedsplejerske og driver hjemmesiden www.netsundhedsplejerske.dk. Begge forfattere er selv forældre og har skrevet denne håndbog for at hjælpe kommende og nye mødre. Du bliver en skøn mor er delt op i to hovedafsnit. Første halvdel handler om tiden op til fødslen. Hvordan du selv kan forberede dig på fødslen mentalt samt via fx kost og motion. Anden halvdel handler om tiden efter fødslen. Amning, tudeture, sutten, parforhold, netværk mm. Der er øvelser og eksempler, der kan hjælpe den kommende mor med at blive afklaret omkring ønsker og forventning.

Der findes andre bøger om emnet, men der vil altid være brug for nye, og denne bog er et rigtigt godt bud på en bog, der bør stå på hylden.

Du bliver en skøn mor er en god hjælp til kommende mødre. Bogen kan læses i et stræk eller bruges som opslagsbog. Forfatterne kommer godt omkring aspekterne ved en fødsel og tiden derefter, og giver det videre på en lettilgængelig måde.Informationer og udgaver