Bøger / faglitteratur

Du bliver hvad du tænker : mentaltræning - fjern hjernens spændetrøje


Beskrivelse


Negative tanker om stress eller utilstrækkelighed kommer ofte, når vi går i gang med noget nyt, og resultatet bliver dårligere end det behøver at være. Bogen giver hjælp til hvordan man kan lære at kontrollere sine tanker, og dermed få et bedre liv - både professionelt og privat.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2012

af

af

Mette Fersum

d. 19. apr. 2012

En bog om mentaltræning og personlig udvikling. Det er en selvhjælpsbog.

Forfatteren er internationalt certificeret coach, træner og mentaltræner. Han indleder sin bog med at skrive, at bogens mantra er, at du bliver, hvad du tænker. Bogen giver et veldokumenteret indblik i mental træning som en disciplin, der for alvor er ved at finde sit indpas blandt den vestlige verdens befolkning. Den indledes med 2 tests om arbejdstilfredshed og stress. Herefter følger forskellige kapitler om hjernens ubegrænsede kapacitet, om de dårlige tankers magt, fokusloven (det du fokuserer på, det får du), trivselsregnskabets aktiver og passiver osv. 2. del handler om at vælge de gode tanker til, brug af positiv psykologi, støttende overbevisninger, positiv indre dialog osv. 3. del handler om den indre automatpilot, om selv at overtage styrepinden, om selv at tage ansvar osv. Sidste del handler om at designe sit eget træningsprogram med fysisk afspænding og mental afslapning. Generelt fører han på en god måde læseren gennem den proces, der skal til for at mentaltræne. Læs mere på www.svenstrupmentaltræning.dk.

Der er jo efterhånden ganske mange der skriver om samme emne, bl.a. Som man tænker, 2009 eller Nøgle til loven om tiltrækning : en enkel guide til at skabe det liv, du drømmer om, 2009.

Forfatteren gør det forståeligt for læseren, at vi kan lære vores underbevidsthed at arbejde for det liv, vi ønsker os.


Arbejdsmiljø

Årg. 28 nr. 8 (2012)

af

af

Niels Erik Karkov

Årg. 28 nr. 8 (2012)