Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Du er god nok!


Beskrivelse


Klara skal på Billedskole i efterårsferien, men er hun nu også så god til at tegne, som hun selv tror? For piger på 8 år og opefter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2021

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 1. mar. 2021

Klara skal på Billedskole i efterårsferien, men er hun nu også så god til at tegne, som hun selv tror? For piger på 8 år og opefter.

En dag inden efterårsferien afholder klassen en tegnekonkurrence og Klara vinder! Hun får meget ros for sin fine tegning og pludselig vil alle pigerne have at hun tegner dem. Da hun kommer hjem, spørger mor og far om hun ikke vil på Billedskole i efterårsferien - det vil Klara gerne! Men da hun møder op sammen med veninden Julie, opdager Klara, at det ikke er alting hun har lige nemt ved at tegne. Da Julie bliver syg og ikke kommer resten af ugen, har Klara også lyst til at give op. Heldigvis bliver hun overtalt til at blive og opdager at hun faktisk kan lære noget af de andre, og hun kan lære dem noget. "Du er god nok!" er nr. 22 i serien "K for Klara".

Ikke at føle sig god nok, er en følelse vi alle sammen kan genkende. Forfatteren viser på en god og forståelig måde, at vi ikke alle sammen er gode til de samme ting, men at man kan hjælpe hinanden og lære af hinanden for at blive bedre. Historien underbygges af sort/hvid illustrationer, som fint afspejler stemningen og de følelser som Klara kæmper med.

Tidligere bøger i serien, fx Hvem er mest populær?Går du med makeup?Vilma og venner - du er altså min ven og Går du med makeup? ellers handler Vilma og venner - du er altså min ven også om hverdagens problemerTidligere bøger i serien, fx Hvem er mest populær? og ellers handler Vilma og venner - du er altså min ven også om hverdagens problemerTidligere bøger i serien, fx Hvem er mest populær? og Går du med makeup? ellers handler også om hverdagens problemer.