Bøger / faglitteratur

Du er ikke bare dig : hvordan nedarvede familietraumer former os som personer og hvordan vi kan bryde gentagelsesmønstrene


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 2. maj 2019

Lær at forløse de skjulte traumer i familiehistorien. Kan bruges bredt men er fortrinsvis til psykoterapeuter, familieopstillere og andre der arbejder professionelt med epigenetik og traumeterapi.

Nyere forskning, der har vist at traumatiske oplevelser kan nedarves og indlejres i alt fra DNA til daglig sprogbrug af senere generationer, ligger til grund for denne bog. Vi præsenteres for en ny metode til at identificere og forløse disse nedarvede traumer. Bogen indeholder såvel teoretisk baggrundsstof som praktiske øvelser og anonymiserede personhistorier. Der afsluttes med fyldigt noteapparat og udbygget stikordsregister. Forfatteren er grundlægger og leder af The Family Constellation Institute og har bl.a. undervist på University of Pittsburgh. "Du er ikke bare dig" er forfatterens første bog oversat til dansk.

Et værktøj til frisættelse fra familietraumer der kræver dedikation og tålmodighed at bruge, men med meget interessante perspektiver.

Nedarvede traumer og håndtering deraf finder vi også i Helbred dig selv indefra som er mere til lægmænd.