Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Du er jaget


Beskrivelse


Gyser om Mick der må flygte for sit liv, da alle de tilbageværende mennesker jager ham, nu han er blevet til en zombie.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. juli 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 4. juli 2017

Verden er ramt af zombiesmitte og Mick er én af de smittede. Nu må han flygte fra menneskene, der vil dræbe ham. 2 bøger i serien "Zombie World". For 9-12-årige, der kan lide lette zombiebøger.

Folk er på mystisk vis blevet smittet med "noget" der gør dem til zombier, som angriber de levende for at spise dem. I denne serie, som er en fortsættelse til forfatterens egen "Zombie City", møder vi drengen Mick som bliver smittet, og må flygte fra de rasende mennesker, som vil slå ham ihjel ... igen. I seriens 1. bind "Du er smittet" bryder zombiesmitten ud og Mick oplever at blive udstødt af sine venner, der stadig er mennesker. I det 2. bind "Du er jaget" møder han pigen Nanna, der også er smittet, og sammen forsøger de at overleve i den farlige by, hvor mennesker overalt prøver at angribe dem. Begge bind i serien er illustreret af Simon Bukhave som også tegnede til forfatterens "Infernus"-serie.

Det er et par flotte bøger i Bødkers zombieverden. Deres twist med at man følger en smittets vej mod at blive fuldgyldig zombie er ret interessant, og alle der kan lide lette zombiebøger vil være godt underholdt.

Bogen er i samme genre som Sort blodDe dødes by og De dødes byBogen er i samme genre som Sort blod og .


Weekendavisen

d. 20. okt. 2017

af

af

Stine Reinholdt Hansen

d. 20. okt. 2017