Bøger / faglitteratur / øvelser

Du er nok! : slip de begrænsende overbevisninger, der forhindrer dig i at elske dig selv


Beskrivelse


Selvhjælpsbog for folk som gerne vil have mere selvværd. Hvert kapitel tager udgangspunkt i en fortælling fra Anita Moorjanis eget liv og kobler det til en myte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2016

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 9. dec. 2016

Det vigtigste i livet er at elske sig selv betingelsesløst. Anita Moorjani videregiver i denne bog sin viden om dette standpunkt. For læsere af selvhjælpsbøger.

Hvert kapitel tager udgangspunkt i en fortælling fra Anita Moorjanis eget liv og kobler det til en myte. Fx i kapitlet "Du får hvad du fortjener" hvor hun fortæller om den mobning hun var udsat for som barn, og hvordan hun, qua en nærdødsoplevelse i 2006, erfarede at det ikke var hendes egen skyld, men at det skyldtes mobbernes egen usikkerhed. Hvert kapitel afsluttes med mulige sandheder bag den netop skitserede myte, og forfatteren kommer med bud på metoder til at overvinde en tillært vane. Bogen er en opfølgning på At dø for at leve fra 2012. Forfatteren var i 2006 tæt på at dø af lymfekræft, men pga. en fantastisk nærdødsoplevelse fik hun indsigt i sin sygdom og blev fuldstændig helbredt.

En selvhjælpsbog for folk som gerne vil have mere selvværd. Bogen er nem at læse og forstå, og der er gjort meget ud af "hjælp til selvhjælp". Efter hver kapitel er der tips og øvelser samt ideer til spørgsmål man kan stille sig selv.

Forfatteren er meget inspireret af sin mentor Wayne Dyer og af Louise Hay. Bogen behandler samme problematikker som Elsk dig selvAt overvinde lavt selvværdGiv slip, At overvinde lavt selvværd og Giv slipForfatteren er meget inspireret af sin mentor Wayne Dyer og af Louise Hay. Bogen behandler samme problematikker som Elsk dig selv, og Giv slipForfatteren er meget inspireret af sin mentor Wayne Dyer og af Louise Hay. Bogen behandler samme problematikker som Elsk dig selv, At overvinde lavt selvværd og .