Bøger / faglitteratur

Du kan ændre dit liv nu! : lær at manifestere dit drømmeliv med den magiske matrix


Beskrivelse


Om at manifestere sine ønsker ved tankens kraft, med præsentation af en matrix som et redskab til at definere ønsker og slutresultater.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2018

af

af

Grethe Lorentzen

d. 6. sep. 2018

Om at manifestere sine ønsker ved tankens kraft. Til de alternativt interesserede i at virkeliggøre sine drømme.

Et ønsket slutresultat, vi har i tankerne, vil fremtvinge de fysiske detaljer, love og omstændigheder, der er nødvendige for at det, vi ønsker, kan opstå i vores liv, siger Mike Dooley. Tanker skaber ting, og hvis vi er klar over vores drømme og ønsker, og uden at bekymre os om hvordan, når vi derhen med universets hjælp. Vi skal blot tage nogle skridt i den rigtige retning, og fokusere på generelle ønsker. Han præsenterer en matrix som et redskab til at definere ønsker og slutresultater, med råd om hvor i matrixen man bør lægge sin energi. Budskaberne opsummeres i afsnittet "En besked fra universet". Samtidig fortæller han om sit eget liv, sine fiaskoer og succeser.

Velskrevet og meget ordrig bog, med en god gang peptalk om budskaber, der gentages igen og igen. MD's egen historie fylder dog så meget, at man som læser kan miste orienteringen i hans centrale budskaber. I modsætning til fx Rhonda Byrne mener MD ikke vi kan tiltrække hvad som helst i vores liv, da visse ønsker er afhængig af andre personer.

Dooley har udgivet Uendelige mulighederThe secret - the magicFra ønske til virkelighed om at gøre sine drømme til virkelighed. Han er med sine budskaber i familie med Rhonda Byrne med bl.a The secret - the magic, og Wayne W. Dyer med bl.a. Fra ønske til virkelighedDooley har udgivet Uendelige muligheder om at gøre sine drømme til virkelighed. Han er med sine budskaber i familie med Rhonda Byrne med bl.a , og Wayne W. Dyer med bl.a. Fra ønske til virkelighedDooley har udgivet Uendelige muligheder om at gøre sine drømme til virkelighed. Han er med sine budskaber i familie med Rhonda Byrne med bl.a The secret - the magic, og Wayne W. Dyer med bl.a. .