Bøger / faglitteratur / erindringer

Du kan meget mere end du tror


Beskrivelse


Kuglestøderen Joachim B. Olsens (f. 1977) beretning om sin karrieres op- og nedture, om mesterskaberne, nederlagene, og de personlige kampe. Han fortæller også om sin deltagelse i tv-programmet Vild med dans og de omvæltninger, det medførte i hans liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2009

af

af

Henrik H Pedersen

d. 11. nov. 2009

Til interesserede i danske elite- og sportspersonligheder. Sekundært også til læsere af bøger om "kendisser" i det Joachim B. Olsen bl.a. har vundet "Vild med dans". Delvis også til interesserede i emnet coaching.

Biografien om kuglestøderen, vinder af OL-bronze og "Vild med dans", Joachim B. Olsen er lavet i samarbejde med journalist Marco de los Reyes fra DR-sporten. Her er tale om en tilsyneladende redelig og beskeden fortælling, uden de store overskrifter, om Joachim B. Olsens liv og karriere. En karriere med mange danske mesterskaber, EM-medaljer og bronze i OL og specielt imponerende når man tænker på konkurrencen fra udlandet. Temaet "Vild med dans" får også en pæn beskrivelse i bogen, som generelt er passende illustreret med relevante farvefotos. Biografien slutter af med et coaching-lignende kapitel om, at man skal tro på på sig selv og gå efter drømmen. Et appendiks sidst i bogen gengiver i tørre tal Joachim B. Olsens kronologiske karriere og sympatisk nok andre store idrætsudøveres verdensrekorder indenfor kuglestødssporten.

Ikke så sensationspræget som andre sportsbiografier og i øvrigt den første bog om en dansk kuglestøder.

En sympatisk sports-biografi som også delvis henvender sig til læsere som interesserer sig for "kendisser" eller emnet coaching.