Bøger / skønlitteratur / roman

Du stjal mit hjerte


Beskrivelse


Da Amalie opdager en lækker håndværker udenfor sin lejlighed, sætter hun alt ind på at score ham. Men ender han med at knuse hendes hjerte?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juni 2018

af

af

Merete Trap

d. 26. juni 2018

"Sebastian kunne have været "the one". I stedet må han blive "the one that got away"". Romantisk komedie for yngre kvinder, om kærlighed og forviklinger.

Amalie opdager en lækker håndværker, der arbejder udenfor hendes lejlighed. Snart er han inviteret på kaffe, og de har en hed, romantisk nat sammen. Næste dag forlader han hende dog pludseligt, og forsvinder ud af hendes liv. Fuckboy! Hendes hjerte er knust, men livet går videre og hun flytter på kollegie. Alt er godt indtil hun en dag løber ind i Sebastian til en familiefest. Nu har hun muligheden for at finde ud af om Sebastian virkelig bare er en fuckboy, der knuste hendes hjerte. Men hvorfor er det så ham der virker sur på hende?.

Dette er en underholdende jeg-roman om ung kærlighed, knuste hjerter og fuckboys. Det er chick lit for de yngste af genrens læsere om forviklinger og misforståelser i kærlighedens kringlede spil. Det er uhøjtidelig underholdning, uden noget dybere budskab, og derfor også velegnet til hyggelæsning på en regnvejrsdag eller til at smide i strandtasken.

Kan sammenlignes med andre chick lit romaner for yngre kvinder, og her er det oplagt af fremhæve både den danske serie om Nynne Nynnes dagbog - det hele og serien om Bridget Jones, uden dog at komme på højde med disse. Synergien mellem de unge kan også genkendes fra den norske tv-serie "Skam".