Bøger / faglitteratur

Duft dig glad : med æteriske olier


Beskrivelse


Beskrivelse af 41 æteriske olier i forhold til deres indvirkning på følelser. Med konkrete tips til hvor og hvordan man kan bruge disse olier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. mar. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 26. mar. 2019

Guidebog til at bruge æteriske olier til at skabe emotionel trivsel i hverdagen. For både nybegyndere og mere øvede ud i aromaterapiens velduftende verden.

Dufte kan fremkalde minder, stemninger og sindstilstande og en duft kan gøre én glad, opstemt eller rolig. Bogen beskrives 41 æteriske olier i forhold til deres indvirkning på følelser, med konkrete tips til, hvor og hvordan man kan bruge disse olier. I følge forfatteren kan fx Marjoram hjælpe med at lindre følelsesmæssige sår fra fortiden, Peppermint bringe fornyet glæde til dig og dit hjerte, og Wild Orange invitere overflod ind i dit liv på alle planer. Med cases/anbefalinger, enkelte farveillustrationer og oversigt over de æteriske olier.

Personlig og letlæselig bog, der kan læses fra start til slut af dem der ikke har foregående kendskab til brugen af æteriske olier eller bruges som opslagsbog efter erfaring og behov på området.

Klassikerne på området AromaterapiDufteDuftolier og kosmetik for krop og sjælÆterisk olie til fransk aromaterapiLær at forstå & praktisere aromaterapi af Sumo Lotus og Dufte og Duftolier og kosmetik for krop og sjæl af Anemette Olesen holder stadig. Glimrende og velanvendelige er også Æterisk olie til fransk aromaterapi samt Lær at forstå & praktisere aromaterapi. I modsætning til disse koncentrerer nærværende bog sig om udelukkende de enkelte oliers følelsesmæssige effektKlassikerne på området Aromaterapi af Sumo Lotus og og Duftolier og kosmetik for krop og sjæl af Anemette Olesen holder stadig. Glimrende og velanvendelige er også Æterisk olie til fransk aromaterapi samt Lær at forstå & praktisere aromaterapi. I modsætning til disse koncentrerer nærværende bog sig om udelukkende de enkelte oliers følelsesmæssige effektKlassikerne på området Aromaterapi af Sumo Lotus og Dufte og af Anemette Olesen holder stadig. Glimrende og velanvendelige er også Æterisk olie til fransk aromaterapi samt Lær at forstå & praktisere aromaterapi. I modsætning til disse koncentrerer nærværende bog sig om udelukkende de enkelte oliers følelsesmæssige effektKlassikerne på området Aromaterapi af Sumo Lotus og Dufte og Duftolier og kosmetik for krop og sjæl af Anemette Olesen holder stadig. Glimrende og velanvendelige er også samt Lær at forstå & praktisere aromaterapi. I modsætning til disse koncentrerer nærværende bog sig om udelukkende de enkelte oliers følelsesmæssige effektKlassikerne på området Aromaterapi af Sumo Lotus og Dufte og Duftolier og kosmetik for krop og sjæl af Anemette Olesen holder stadig. Glimrende og velanvendelige er også Æterisk olie til fransk aromaterapi samt . I modsætning til disse koncentrerer nærværende bog sig om udelukkende de enkelte oliers følelsesmæssige effekt.