Bøger / skønlitteratur / roman

Dukkehuset


Beskrivelse


Krimi. Vicekriminalkommissær Helen Grace leder desperat efter en seriemorder, der kidnapper unge kvinder og holder dem fanget, mens han lader deres familier tro, at alt er i skønneste orden. Hun kæmper ikke alene mod tiden, men også mod intrigante kolleger.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. feb. 2018

af

af

Lone Krøgh

d. 28. feb. 2018

Politiroman fra Southampton, hvor en seriemorder er på spil. For læsere af neglebidende uhyggelige krimier.

Vicekriminalkommissær Helen Grace fra Southampton har atter en sag med en seriemorder, som iscenesætter og manipulerer i stor stil. Han kidnapper unge kvinder og holder dem længe skjult, inden han tager livet af dem. Samtidig tweeter han pigernes familier i deres navn, så familierne fejlagtigt tror, at alt er i skønneste orden. Synsvinklen skifter hyppigt mellem Helen, hendes medarbejdere, seriemorderen, den kidnappede kvinde og dennes familie, og Helen Grace arbejder ikke alene om kap med tiden, men også mod intrigante kræfter i politikorpset.

Velturneret og spændende krimi, som drives frem af et udspekuleret plot og en velfungerende komposition. Det er tredje bind med vicekriminalkommissær Helen Grace, og det kan læses selvstændigt trods referencer til bind et og to, Okker gokkerBro bro brille og Bro bro brille. Ud over at være en politiroman om opklaringsarbejdet, er det også en psykologisk krimi, og den vil tilfredsstille mange forskellige krimilæsereVelturneret og spændende krimi, som drives frem af et udspekuleret plot og en velfungerende komposition. Det er tredje bind med vicekriminalkommissær Helen Grace, og det kan læses selvstændigt trods referencer til bind et og to, Okker gokker og . Ud over at være en politiroman om opklaringsarbejdet, er det også en psykologisk krimi, og den vil tilfredsstille mange forskellige krimilæsere.

På engelsk findes der foreløbig syv bind med Helen Grace. Mens man venter på en dansk oversættelse, kan man fx læse Fiona Barton eller Karin Slaughter.


litteratursiden.dk

d. 19. mar. 2018

af

af

Lene Jensen

d. 19. mar. 2018

Fra første til sidste side indfanges læseren i en seriemorders skræmmende spind i endnu en fremragende thriller med Helen Grace. Ruby forsvinder sporløst fra sin lejlighed, og der er ingen tegn på in...