Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Dukkeopskrifter


Beskrivelse


10 strikkeopskrifter på dukketøj.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2019

af

af

Louise Urban Andersen

d. 8. maj 2019

Et indbydende lille hæfte med 10 opskrifter på dukketøj, der passer i tidens trend. Opskrifterne kan bruges af let øvede til garvede strikkere.

Forfattteren, der står bag brandet "Mille Fryd Knitwear", har udgivet dette lille hæfte med opskrifter på dukketøj, der passer til Asi dukken på 46 cm. Bogen indeholder 10 opskrifter på bl.a. bloomers, cardigan, kyse og kjole med flæseærmer. Ved hver opskrift er der angivet strikkefasthed, forslag til materialer og pindestørrelse. Der er en oversigt over forkortelser samt forklaring på metoder til udtagning og produktion af snore. Til hver opskrift er der desuden monteringsvejledning. Hæftet er i A5 format.

Absolut lækre opskrifter, der kan klæde dukken lige så fint på som lillebror/lillesøster. Stilen passer perfekt i tidens trend med strik i afdæmpede farver og inspirerende fotos.

Der findes flere bøger, som indeholder strikkeopskrifter til Asi Leonora/Leo dukken, fx Min dukkegarderobeDukkestrik og DukkestrikDer findes flere bøger, som indeholder strikkeopskrifter til Asi Leonora/Leo dukken, fx Min dukkegarderobe og .Informationer og udgaver