Bøger / faglitteratur / erindringer

Dus med livet


Beskrivelse


Tidligere tv-vært Poul Thomsen (f. 1938) fortæller om at vokse op uden far, om at blive kendt forfatter og tv-vært på DR, bl.a. i programmet "Dus med dyrene", om kvinder, børn, kærlighed og sorg samt om sin store passion for hunde, jagt, fiskeri og natur.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. sep. 2018

af

af

Louise Hede Jessen

d. 11. sep. 2018

Tv-personligheden Poul Thomsen blev kendt for sine dyreprogrammer og sine hunde. Men der er meget mere bag facaden end Thomsens kærlighed til dyr. For læsere af biografier.

Poul Thomsen (f. 1938) voksede op uden en far, hvilket gjorde at han fik et tæt forhold til kvinderne i sin familie, især bedstemoderen. Som voksen fik han job som forfatter og tv-personlighed næsten ved et tilfælde, som følge af sin store kærlighed til dyrene og naturen. I denne biografi fortæller Thomsen om anekdoter fra sine mange tv-optagelser, sine fiskeri- og jagtture, og sorgen over både at miste sin kone og søn til depression og selvmord. Bogen indeholder uddrag fra Thomsens tidligere bøger samt tekster han har skrevet som bidrag til diverse antologier. Lise Nørgaard har skrevet forord. Indeholder privatfotos. Skrevet i samarbejde med journalist og forfatter Andrea Bak.

Enkel og lineær fremstilling af Thomsens personlige og professionelle liv med hans egne ord. For dem som har nydt at have set Thomsen i tv, vil denne biografi være perfekt hyggelæsning.

Thomsen har tidligere udgivet bogen Mit hundelivGlade danske jagter & fisketure, som omhandler de oplevelser han har haft med sine hunde. For mere om Thomsens jagt- og fiskerioplevelser kan Glade danske jagter & fisketure læsesThomsen har tidligere udgivet bogen Mit hundeliv, som omhandler de oplevelser han har haft med sine hunde. For mere om Thomsens jagt- og fiskerioplevelser kan læses.