Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dusørjægerens hævn


Beskrivelse


Science fiction. De fire venner Xander, Jeanne, Georg og Sigrid vågner op i år 2155 på rumskibet Ark One. De kommer på sporet af et intergalaktisk komplot. Nogen har stjålet Tidsgnisten, og universet er begyndt at skrumpe. I hælene har de to nådesløse dusørjægere, der er sendt af den onde kejser Blackrayn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2017

af

af

Stine Veisegaard

d. 16. jan. 2017

De fire venner Xander, Jeanne, Georg og Sigrid vågner op i år 2155 på rumskibet Ark One. Sammen prøver de atter at løse mysteriet om tidsrejser. Men lige i hælene er dusørjægerne Lord Greywood og Blade Bloodstorm. Tredje del i en sjov og spændende science fiction-serie. Fra 11 år.

Eventyret om "Rummets detektiver" fortsætter i dette bind. De fire venner er i virkeligheden helt almindelige elever i 7. klasse, der har fået vendt op og ned på deres hverdag efter et møde med to tidsrejsende tvillinger. I dette bind vågner de op om bord på universets største rumskib Ark One og befinder sig i år 2155. De kommer på sporet af et intergalaktisk komplot. Nogen har stjålet Tidsgnisten, og universet er begyndt at skrumpe. Foreløbig er planlagt fem bøger i serien, som kan selvlæses fra ca. 11 år. De to forfattere er brødre, og har sammen skrevet bøger til både børn og voksne.

Humor, spænding og et godt flow i handlingen kendetegner også dette tredje bind i serien. Det er en fordel at have læst seriens forrige bind, ligesom slutningen også lægger op til en efterfølger i serien.

Serien "Tom Scatterhorns forunderlige eventyr", hvor Museets hemmelighedDjævelens Hule er første bind, er også om tidsrejser, dog tilbage i tiden. Men ellers anes inspiration fra Dennis Jürgensens forfatterskab, fx Djævelens HuleSerien "Tom Scatterhorns forunderlige eventyr", hvor Museets hemmelighed er første bind, er også om tidsrejser, dog tilbage i tiden. Men ellers anes inspiration fra Dennis Jürgensens forfatterskab, fx .