Bøger / skønlitteratur til børn / roman

DX under jorden


Beskrivelse


Hannibal har lagt computerspillene bag sig, men det er svært helt at slippe dem. Da hans gode ven Jacob viser ham det allernyeste fra DX, må han overgive sig. Det varer ikke længe før han er suget ind i spillet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 20. okt. 2016

Anden bog i serien om gameren Hannibal. Spænding, action og science fiction om kampen for overlevelse i cyberspace. For drenge fra 13 år.

Gameren Hannibal har lagt DX og cyberkrigen bag sig, for at få styr på sit virkelige liv, men det er svært helt at slippe spiluniverset. Da hans gode ven Jacob viser ham det allernyeste fra DX må han overgive sig. Det varer ikke længe før han er suget ind i et spil, hvor det handler om liv eller død. Og han opdager, at det ikke kun er hans eget liv, der står på spil. Romanen er inddelt i 4 dele, hvor første del handler om tiden før Hannibal bliver suget ind i spillet, og de tre følgende om hans rejse længere og længere ind i cyberverdenen.

Der er fuld fart på handlingen, og det er ikke en roman for sarte sjæle. Forfatteren blander drøm og virkelighed, og giver en fin skildring af Hannibals nervepirrende oplevelser, og den åbne slutning kalder på mere. Sproget er afvekslende og dialogpræget. Kapitlerne er af vekslende længde og nogle af dem er temmelig lange. Bøgerne i serien skal læses i rækkefølge.

Fortsættelse af DX cyberkrigerVerdens navleCalibanernes oprør. Bøgerne om Hannibal er de første romaner om temaet virkelighed og cyberspace siden Allan blev hentet ud i Cyberspace i Sally Altschulers Verdens navle og Calibanernes oprørFortsættelse af DX cyberkriger. Bøgerne om Hannibal er de første romaner om temaet virkelighed og cyberspace siden Allan blev hentet ud i Cyberspace i Sally Altschulers og Calibanernes oprørFortsættelse af DX cyberkriger. Bøgerne om Hannibal er de første romaner om temaet virkelighed og cyberspace siden Allan blev hentet ud i Cyberspace i Sally Altschulers Verdens navle og .