Bøger / faglitteratur til børn

Dykning


Beskrivelse


Om dykning om hobby og hvilket udstyr man skal bruge, når man dyrker denne sportsgren. Om det særlige kodesprog, som dykkere skal lære, så de kan kommunikere sammen under vandet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2019

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 16. dec. 2019

"Politi" og "Dykning" er to nye lette fagbøger i serien "Min første bog". Læs fx om, hvordan man i gamle dage dykkede uden iltflaske, eller læs om de mange forskellige arbejdsopgaver politiet har her i Danmark. Kan læses, hvis man er 8-9 år.

I "Dykning" hører vi om forskellige former for dykning, og om dykning i gamle dage. I "Politi" hører vi om de mange forskellige arbejdsopgaver politiet står for i samfundet, lige fra at fange forbrydere til at undervise børn i at færdes sikkert i trafikken. Begge bøger er delt ind i kapitler med hver sin overskrift. Hvert kapitel fylder ét opslag, hvor teksten står på venstre side, og på højre side er der foto/illustration i farver, og nogle gange også en tekstboks. Der er indholdsfortegnelse forrest, og bagest er stikord og idéer til, hvor man kan læse mere om emnet. Der er opgaver til bøgerne på forlagets hjemmeside. Bøgerne har hårdt omslag.

To rigtig gode og flotte fagbøger om relevante emner for aldersgruppen. Bøgerne er meget overskueligt og ensartet sat op, så det er let for læseren at orientere sig på hvert opslag. De mange flotte farvefotos og illustrationer virker motiverende for læsningen og hjælper med til at forstå teksten.

En anden let læst fagbog om politiets arbejde er fx PolitiDykning. Den er i serien "Første fakta". Der findes ikke mange andre bøger om dykning for aldersgruppen, men man kan læse Dykning, som er i serien "De små fagbøger"En anden let læst fagbog om politiets arbejde er fx Politi. Den er i serien "Første fakta". Der findes ikke mange andre bøger om dykning for aldersgruppen, men man kan læse , som er i serien "De små fagbøger".