Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Dyr i LEGO-klodser : 40 fantasifulde og finurlige ideer til modeller bygget med klassisk LEGO


Beskrivelse


LEGO-modeller af dyr med trin for trin-byggevejledninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2016

af

af

Torben Wilhelmsen

d. 7. nov. 2016

2 fine LEGO-inspirationsbøger for LEGO-fans i alle aldre om at bygge modeller af køretøjer og dyr. Kan selvlæses fra ca. 10 år, men også yngre børn kan bygge de enkle modeller.

2 guides til at bygge enkle LEGO-modeller ud fra klodserne i LEGO Classic-sæt. Den ene bog handler om at bygge dyr - fra sommerfugle til løver - den anden om at bygge køretøjer - fra monstertrucks til skraldebiler. Efter en kort indledning præsenteres de forskellige modeller, ofte med én model pr. opslag. Først får vi et billede af den færdige model og en illustreret fortegnelse over de nødvendige klodser. Derefter gennemgås byggeprocessen trin for trin, indtil man når det færdige resultat. Billederne er friklippede farvefotos på hvid baggrund.

Lige som de tidligere byggeguides af Warren Elsmore er disse to bøger fine og instruktive. Anvisningerne er enkle og ligetil at følge og kan minde om de samlemanualer, der følger med, når man køber en LEGO-model.

Bøgerne minder om Elsmores tidligere byggeguides til LEGO-modeller, som fx Fartøjer i LEGO-klodserLEGO legebog, men modellerne i de to bøger er meget enklere og kan derfor bygges af mindre børn, som ikke behøver at kunne læse bogens tekster for at lave modellerne. En anden LEGO-inspirationsbog er fx LEGO legebogBøgerne minder om Elsmores tidligere byggeguides til LEGO-modeller, som fx Fartøjer i LEGO-klodser, men modellerne i de to bøger er meget enklere og kan derfor bygges af mindre børn, som ikke behøver at kunne læse bogens tekster for at lave modellerne. En anden LEGO-inspirationsbog er fx .