Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Dyr i Sydamerika


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 10. dec. 2014

Fagbog om dyr i Sydamerika. Bogen kan bruges til opgaver i natur/teknik om vilde dyr eller læses af interesse af læsere fra 8 år.

Bogen indledes med en kort præsentation af Sydamerikas klima og levesteder. Derefter fortælles om 13 forskellige dyr fra Sydamerika deriblandt bladskæremyre, piratfisk, pilegiftfrø og bæltedyr. Hvert dyr præsenteres over to sider, som fortæller om dyrets levested, udseende, kost, formering og fjender. Derudover er der også en faktaboks med fakta om vægt, højde, længde, alder og antal leveår samt forskellige billeder af dyret.

Det er en udmærket fagbog med mange interessante informationer om 13 både særprægede og spændende dyrearter.

I samme serie findes også bøgerne Dyr i Afrika. 1Dyr i Afrika. Bind 2Livet i regnskoven og Dyr i Afrika. [Bind] 2. Vil man læse mere om dyr i Sydamerika, kan man læse videre i Livet i regnskoven eller i fagbøger om det specifikke dyrI samme serie findes også bøgerne Dyr i Afrika. 1 og Dyr i Afrika. [Bind] 2. Vil man læse mere om dyr i Sydamerika, kan man læse videre i Livet i regnskoven eller i fagbøger om det specifikke dyrI samme serie findes også bøgerne Dyr i Afrika. 1 og Dyr i Afrika. [Bind] 2. Vil man læse mere om dyr i Sydamerika, kan man læse videre i eller i fagbøger om det specifikke dyr.