Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Dyr på landet


Beskrivelse


Pegebog med skumsider i forskellige faconer. Billeder af dyreunger i alle farver og former med og uden pletter, striber, store og små.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 19. sep. 2016

For de 0-2-årige kommer her 4 pegebøger i et sjovt, farvestrålende format om ting i hjemmet, legetøj og dyr.

4 pegebøger med fotos i stærke farver af dyr på landet, legetøj, dyreunger og hverdagsting derhjemme. Formatet er kvadratisk, mens højre hjørne af siderne er udskåret i forskellige faconer, så lidt af motiverne på de efterfølgende sider kan ses. Bøgerne har et gennemgående hul i venstre hjørne, som fungerer som håndtag for små fingre. For mange af motiverne er der beskrevet en lyd. Bøgerne har 6 sider samt for- og bagside. Materialet er tykke skumsider med lamineret overflade. Sirett Dawn har udgivet en del pegebøger, senest Min lillebitte bog om ord.

Det er ikke typiske "rør og føl-bøger" med skiftende teksturer og overflader, men de ukurante skumsider og håndtaget giver lyst til at føle på bøgerne. Helt små børn har det med at tygge i bøger og her kan jeg være i tvivl om de holder ret længe. Det er ikke angivet om skummaterialet er giftfrit. Alt i alt nogle sjove, iøjnefaldende bøger.

DSs serie "Min lille bog med hank" med 4 bøger har også håndtag, fotos og henvender sig til samme målgruppe, se fx DyrMin rør og føl bog om dyreungerDyrebørn på bondegårdenMin rør og føl bog om legetøj. En pegebog om dyreunger med fotos er fx Min rør og føl bog om dyreunger. ebørn på bondegården har fotos, dyrelyde og ukurante sider. En pege- og følebog om legetøj er fx Min rør og føl bog om legetøjDSs serie "Min lille bog med hank" med 4 bøger har også håndtag, fotos og henvender sig til samme målgruppe, se fx Dyr. En pegebog om dyreunger med fotos er fx . Dyrebørn på bondegården har fotos, dyrelyde og ukurante sider. En pege- og følebog om legetøj er fx Min rør og føl bog om legetøjDSs serie "Min lille bog med hank" med 4 bøger har også håndtag, fotos og henvender sig til samme målgruppe, se fx Dyr. En pegebog om dyreunger med fotos er fx Min rør og føl bog om dyreunger. har fotos, dyrelyde og ukurante sider. En pege- og følebog om legetøj er fx Min rør og føl bog om legetøjDSs serie "Min lille bog med hank" med 4 bøger har også håndtag, fotos og henvender sig til samme målgruppe, se fx Dyr. En pegebog om dyreunger med fotos er fx Min rør og føl bog om dyreunger. Dyrebørn på bondegården har fotos, dyrelyde og ukurante sider. En pege- og følebog om legetøj er fx .Informationer og udgaver