Bøger / faglitteratur

Dyrenes magi : det ekstraordinære bevis på vores kæledyrs intuition og ubetingede kærlighed til os


Beskrivelse


Medium fortæller om sine oplevelser med dyrs intuition og ubetingede kærlighed til dyr og mennesker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2018

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 2. nov. 2018

Hjertegribende guf for dig som både er dyreven og spirituelt interesseret. Det engelske medium fortæller i sin nye bog om sine oplevelser med dyrs intuition og ubetingede kærlighed til deres dyrevenner og til deres menneskevenner. En magisk forbindelse som tilsyneladende også finder sted efter dyrenes død.

Gordon Smith samler en lang række spirituelle historier om det, han ser som en magisk forbindelse mellem dyr og mennesker. Her er fx en historie om dyrenes sjette sans. Hunden Bonnie, som er del af en familie i Sydafrika, spotter en farlig slange gemt langt inde i et buskads og redder en baby. At der også er bånd mellem dyr vidner en historie fra en hestestald om. En lille og gammel slidt shetlandsk pony blev trukket af stalden for en trist, men også befriende aflivning. De andre heste i stalden reagerer prompte ved at trampe taktfast i samlet flok, som for at hjælpe den lille pony afsted til efterlivet. Bogen indeholder også historier om dyrs mulige reinkarnation og om, hvordan afdøde dyr meddeler sig med følelser fra efterlivet. Gordon Smith er anerkendt som et pålideligt medium og rejser verden rundt for at demonstrere sine spirituelle evner.

Dejlig og livsbekræftende spirituel bog, hvor jeg tror mange mennesker med dyr vil nikke genkendende til historierne om dyrs intuition og ubetingede kærlighed.

Det danske medium Marcia Techau skriver også om dyr i Når ånderne banker på.