Bøger / faglitteratur til børn

Dyreunger på savannen


Beskrivelse


Kom helt tæt på nogle af savannens dyr og deres unger i denne lette fagbog for børn mellem 8 og 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 23. mar. 2021

Kom helt tæt på nogle af savannens dyr og deres unger i denne lette fagbog for børn mellem 8 og 10 år.

Tre nye udgivelser i serien "Fakta. Mini (Aarhus)" om henholdsvis dyreunger på savannen, dyreunger i ørkenen og dyrelort. Bøgerne har et lix på mellem 14 og 16 og fortælles via opslag af to sider indeholdende en kort grundtekst sat med store typer, faktabokse, fotos samt forklarende illustrationer. De to bøger om dyreunger fortæller om nogle af de dyrearter, der har tilpasset sig de særlige levevilkår på savanner og i ørkener. Bogen om dyrelort bringer læseren tættere på forskellige dyrs ekskrementer og fortæller om, hvordan de bruger deres lort til at sende beskeder til andre dyr. Til bøgerne kan der frit hentes elevaktiviteter.

Tre interessante fagbøger for børn med masser af spændende fakta, som åbner op for naturens fascinerende verden. Bøgerne er velegnede til både faglige læsekurser samt emneopgaver i indskolingen.

Vil du læse mere om dyreunger, kan du vælge titlerne Dyreunger i skovenDyreungerDyr får ungerDyrelortGæt en lort, Dyreunger og Dyr får unger. Har lort din interesse, kan titlen Dyrelort og den lidt ældre, men fantastiske Gæt en lort anbefalesVil du læse mere om dyreunger, kan du vælge titlerne i skoven, og Dyr får unger. Har lort din interesse, kan titlen Dyrelort og den lidt ældre, men fantastiske Gæt en lort anbefalesVil du læse mere om dyreunger, kan du vælge titlerne Dyreunger i skoven, Dyreunger og . Har lort din interesse, kan titlen Dyrelort og den lidt ældre, men fantastiske Gæt en lort anbefalesVil du læse mere om dyreunger, kan du vælge titlerne Dyreunger i skoven, Dyreunger og Dyr får unger. Har lort din interesse, kan titlen og den lidt ældre, men fantastiske Gæt en lort anbefalesVil du læse mere om dyreunger, kan du vælge titlerne Dyreunger i skoven, Dyreunger og Dyr får unger. Har lort din interesse, kan titlen Dyrelort og den lidt ældre, men fantastiske anbefales.