Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Dyreunger


Beskrivelse


Pegebog med dyreunger fra hele verden - formidlet af Sebastian Klein. Perfekt til 0-3-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. maj 2021

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 28. maj 2021

Pegebog med dyreunger fra hele verden - formidlet af Sebastian Klein. Perfekt til 0-3-årige.

I bogen møder vi dyreunger fra flere forskellige steder. Første opslag handler om dyreungerne på bondegården, hernæst følger fugleunger på bondegården, hundehvalpe, killinger, kaninunger og marsvineunger, dyreunger i skoven, kattedyrenes unger, dyreunger i vandet, eksotiske dyreunger, dyreunger i kulden, dyreunger i Afrika og Asien, bjørneunger og til allersidst abeunger. Alle sider har farvefotos af dyreungerne og på alle opslag er der et billede af Sebastian Klein, der stiller et spørgsmål om dyrene eller kommer med sjove fakta.

En super fin pegebog i kraftigt pap som vil egne sig super godt til de mindste. Den virker solid og det er nogle flotte fotos. Og dyreunger er jo bare ekstremt nuttede. Fine spørgsmål fra Sebastian sætter dialogen i gang under læsningen.

I samme serie er tidligere kommet På bondegårdenMin pegebog - dyreungerDyreunger. Andre pegebøger om dyreunger er Min pegebog - dyreunger og DyreungerI samme serie er tidligere kommet På bondegården. Andre pegebøger om dyreunger er og DyreungerI samme serie er tidligere kommet På bondegården. Andre pegebøger om dyreunger er Min pegebog - dyreunger og .