Bøger / faglitteratur

E² : ni gør-det-selv-eksperimenter, der beviser, at dine tanker skaber din virkelighed


Beskrivelse


Gennem ni eksperimenter opbygget efter videnskabelig metode beskrives hvordan man kan anvende tankens kraft til at få sine drømme til at blive virkelighed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2014

af

af

Alma Lind Jensen

d. 10. juni 2014

Bogen er for mennesker, som er vant til at tænke i spirituelle baner, men har svært ved helt at tro på det, de har lært om tankens kraft og manifestationer.

Gennem 9 eksperimenter, som bogen foreskriver, skulle selv den mest skeptiske blive overbevist om, at tankens kraft - eller "feltet", som vores forfatter kalder det, er en realitet på linje med at sætte stikket i en kontakt og få lys i lampen. Et eksperiment kan bestå i at bede om en uventet gave/velsignelse i løbet af de næste 48 timer. Det er vigtigt at sætte deadline på. Eksperimenterne tager typisk 48 timer og koster ikke noget. Det, man fokuserer på, vil manifestere sig. Altså hvis man fokuserer negativt, vil det negative manifestere sig. Eksperimenterne er opbygget efter videnskabelig metode: formulering af et spørgsmål, indsamling af information, formulering af hypotese, indsamling og undersøgelse af data samt konklusion. Jeg er ikke sikker på, disse eksperimenter vil få det blå stempel som holdbar videnskab, men never mind. Forfatteren er amerikansk rejseskribent mm. og man mærker hendes skriveglæde i hendes sprudlende stil fyldt med billeder, sammenligninger og fortællinger fra det virkelige liv. Bogens titel er en reference til en af Einsteins teorier.

Bogen befinder sig i samme boldgade som The secret - hemmeligheden, Du er svaret og Feltet : jagten på universets hemmelige kraft.

En velformuleret, veloplagt guide til at forstå og anvende tankens kraft til at manifestere sine ønsker.