Bøger / faglitteratur til børn

E-sport


Beskrivelse


Om e-sport, som er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden, der spilles af både børn og voksne. Om de forskellige former for spil, og om de dygtigste spillere.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. aug. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 2. aug. 2017

Fagbog for børn mellem 9 og 13 år om e-sport. Lær mere om de forskellige former for spil i e-sport og om de mange store turneringer og stjerner indenfor sporten.

E-sport er en forkortelse for elektronisk sport, som er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden. Det er ikke bare børn, som spiller elektroniske spil hjemme på værelset, men også professionelle, voksne spillere, som lever af at spille elektroniske spil på store stadions fyldt med fans. Denne bog fortæller om de forskellige former for spil, der spilles i de store turneringer og om de mange store stjerner. Bogen indeholder QR-koder, som linker til kampe på nettet. På nettet kan der ligeledes hentes opgaver til bogen til skolebrug.

Bogen giver et interessant indblik i en ny sportsgren og derfor ukendt verden for mange. Bogen vil være et sikkert hit blandt spilleglade børn.

Der findes meget lidt litteratur om e-sport, men er man glad for denne udgivelse, vil man helt sikkert også synes om Guinness world records 2017Expedition whiteout (Gamer's edition). Den skønlitterære serie om Max MoFo, hvor handlingen foregår i spiluniverset, er også en interessant mulighed for børn, der er vilde med e-sport. Det kunne eksempelvis være titlen Expedition whiteoutDer findes meget lidt litteratur om e-sport, men er man glad for denne udgivelse, vil man helt sikkert også synes om Guinness world records 2017 (Gamer's edition). Den skønlitterære serie om Max MoFo, hvor handlingen foregår i spiluniverset, er også en interessant mulighed for børn, der er vilde med e-sport. Det kunne eksempelvis være titlen .


Børn & bøger

Årg. 70, nr. 6 (2017)

af

af

Kurt Kristensen

Årg. 70, nr. 6 (2017)