Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ea 3.a - hvem er du?


Beskrivelse


Ea har endelig fået en mobil, og pludselig har hun en profil på Instagram og Snapchat uden at have fået lov af sine forældre og dumme beskeder begynder at tikke ind. Hvad skal hun gøre?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. dec. 2018

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 20. dec. 2018

I fjerde del af serien om "Ea 3.a" har Ea endelig fået en mobil, og pludselig har hun en profil på Instagram og Snapchat uden at have fået lov af sine forældre og dumme beskeder begynder at tikke ind. Om venskab og børns færden på de sociale medier for 8-10 år.

Ea får endelig en mobil af sine forældre, men inden hun ser sig om har Mille hjulpet hende med at oprette en profil både på Instagram og Snapchat. Ea har ikke spurgt mor og far om lov, men da Mille siger, at næsten alle har en profil, glemmer hun hurtigt, at man faktisk skal være 13 år for at få en profil uden sine forældres tilladelse. Men pludselig tikker der dumme beskeder ind og nogen lægger en film ud af hende, Mille og Asger uden at spørge. Hvordan skal hun bede sine forældre om hjælp uden at afsløre, at hun har oprettet profiler? Knuden i maven bliver større og større og Ea har svært ved at glæde sig til festen, hvor hun, Mille og Asger skal optræde på skolen med deres længe indøvede nummer.

Fin fortsættelse af den aktuelle og letlæselige pigeserie om venskab, dagligdag og udfordringer i familien og skolen.

Af lignende serier om piger, venskab og skoleliv for samme aldersgruppe kan nævnes serierne "Hanna & Emma", fx Kærestebrev & LejrturAsta og det store flytterodUvenner for evigt!Forbudt fotoAltid online og "Bedste venner", fx Asta og det store flytterod, og så er der følgende titler om sociale medier Uvenner for evigt!, Forbudt foto og Altid onlineAf lignende serier om piger, venskab og skoleliv for samme aldersgruppe kan nævnes serierne "Hanna & Emma", fx Kærestebrev & Lejrtur og "Bedste venner", fx , og så er der følgende titler om sociale medier Uvenner for evigt!, Forbudt foto og Altid onlineAf lignende serier om piger, venskab og skoleliv for samme aldersgruppe kan nævnes serierne "Hanna & Emma", fx Kærestebrev & Lejrtur og "Bedste venner", fx Asta og det store flytterod, og så er der følgende titler om sociale medier , Forbudt foto og Altid onlineAf lignende serier om piger, venskab og skoleliv for samme aldersgruppe kan nævnes serierne "Hanna & Emma", fx Kærestebrev & Lejrtur og "Bedste venner", fx Asta og det store flytterod, og så er der følgende titler om sociale medier Uvenner for evigt!, og Altid onlineAf lignende serier om piger, venskab og skoleliv for samme aldersgruppe kan nævnes serierne "Hanna & Emma", fx Kærestebrev & Lejrtur og "Bedste venner", fx Asta og det store flytterod, og så er der følgende titler om sociale medier Uvenner for evigt!, Forbudt foto og .