Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ea 3.a - stop nu!


Beskrivelse


Ea og klassens piger er lidt bange for Vitus, der hele tiden vil bestemme og nogen gange opfører sig rigtig ledt. Ea beslutter sig for at give Vitus en lærestreg. Men måske går Ea alligevel over stregen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. juni 2018

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 27. juni 2018

Tredje bog i serien om Ea, der går i 3.a. Ea synes det er sjovt at lege i hulen med klassens drenge, men hun bryder hun sig ikke om Vitus; han er lidt for vild og vil bestemme alt. For 7-10-årige piger.

Ea kan egentlig bedst lide at lege med drengene, men hun er ked af at de andre tror, at hun er kærester med Vitus. For selvom Vitus egentlig er sød nok, så er han også ret vild og nogle gange er han bare alt for meget. Som når han skubber gyngen alt for højt, selvom Ea, Mille og Sara beder ham stoppe. Eller når han river Ea hårdt i armen under fangeleg. Da Ea en dag besøger Vitus for at se hans nye kattekillinger bliver det bare for meget, og Ea udtænker en plan, så hun kan hævne sig på Vitus. Men hævnen føles bare slet ikke så god, som Ea havde forestillet sig. Nu er det Eas tur til at sige undskyld.

Rigtig god bog om Ea, og om at være og blive venner og uvenner i en helt almindelig 3. klasse. Bogen er meget læsevenlig, med god plads mellem linjerne og en fornuftig tekststørrelse, og de enkle, gråmelerede illustrationer passer godt til teksten og skaber et fint flow i læsningen.

Der er rigtig mange gode bøger til piger, der gerne vil læse om venner, familie og skoleliv. Læs fx serien om Hanna & Emma, der begynder med Kærestebrev & LejrturAsta og den nye pige, eller Asta og den nye pige, der er en del af "Bedste venner"-serienDer er rigtig mange gode bøger til piger, der gerne vil læse om venner, familie og skoleliv. Læs fx serien om Hanna & Emma, der begynder med Kærestebrev & Lejrtur, eller , der er en del af "Bedste venner"-serien.