Bøger / faglitteratur til børn

Edderkopper


Beskrivelse


Letlæst fagbog for børn mellem 7 og 9 år om forskellige edderkopper. Både de helt små, de meget store, de listige og de farlige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. jan. 2022

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 7. jan. 2022

Letlæst fagbog for børn mellem 7 og 9 år om forskellige edderkopper. Både de helt små, de meget store, de listige og de farlige.

Disse to bøger om henholdsvis edderkopper og farlige dyr er en del af serien "Fakta 2" og har et let-tal på 15. Bogen om edderkopper fortæller om nogle af de forskellige interessante edderkopper, deres størrelse, yngelpleje og jagtmetoder. Og bogen om farlige dyr fortæller om de farligste dyr med udgangspunkt i, hvor mange menneskers død, de er årsag til. Teksten er sat med store typer på en baggrund af farvefotos og suppleret med faktabokse. Der kan frit hentes elevopgaver til faglige læsekurser i indskolingen.

Det er to gode bøger med spændende viden for dyreglade børn. Bøgerne inviterer til læsning og indeholder interessant viden med stof til samtale med kammeraterne.

Vil man læse mere, kan man vælge titlerne Farlige dyrFugleedderkopEdderkopperDe 10 farligste dyrVerdens 100 farligste dyr og Fugleedderkop : et kæledyr, eller man kan vælge lidt sværere titler som Edderkopper og De 10 farligste dyr. Kan man få mor eller far til at læse højt, kan titlen Verdens 100 farligste dyr : en bog anbefalesVil man læse mere, kan man vælge titlerne Farlige dyr og : et kæledyr, eller man kan vælge lidt sværere titler som Edderkopper og De 10 farligste dyr. Kan man få mor eller far til at læse højt, kan titlen Verdens 100 farligste dyr : en bog anbefalesVil man læse mere, kan man vælge titlerne Farlige dyr og Fugleedderkop : et kæledyr, eller man kan vælge lidt sværere titler som og De 10 farligste dyr. Kan man få mor eller far til at læse højt, kan titlen Verdens 100 farligste dyr : en bog anbefalesVil man læse mere, kan man vælge titlerne Farlige dyr og Fugleedderkop : et kæledyr, eller man kan vælge lidt sværere titler som Edderkopper og . Kan man få mor eller far til at læse højt, kan titlen Verdens 100 farligste dyr : en bog anbefalesVil man læse mere, kan man vælge titlerne Farlige dyr og Fugleedderkop : et kæledyr, eller man kan vælge lidt sværere titler som Edderkopper og De 10 farligste dyr. Kan man få mor eller far til at læse højt, kan titlen : en bog anbefales.